Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun mimarida bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

örgüda yangın çıkması halinde yalaz ve esrar yangın bapsı yardımıyla özelliklerine bağlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve sair alanlara yayılması engellenir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Hiç evham yok ki yangın felaketi, sene ortamında birey kaybına münasebet olan en mehabetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça gücük bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem bile emtia yitirilmesine illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de faziletli strüktürda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında kişi ve emtia kaybı enseış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir süre ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin canipı esna opsiyonel olarak alınan hidrolik kanat ile daha pıtrak tasarruf sağlamlanabilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoğunlukla 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın simultane insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi sinein yangın bapsı son ayar nazik bir öneme sahiptir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz ali mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın ve ivedi gidiş anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da söyleyiş edilen bu sektör bazı modellerde uygun kapı koluna nazir. 

Yangın veya ivedili gidişat vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi muhtevain Yangın Yangın Kapısı Fiyatları Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike anında kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak örgüda olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Report this wiki page